Paras proteiinijauhe naisille

Paras proteiinijauhe naisille

Olet luultavasti tietoinen siitä, että proteiinijauhe on hyvä lisäravinne rasvan polttamiseksi, lihasten rakentamiseksi ja terveen painon ylläpitämiseksi.

Tiedät varmasti myös, että proteiinijauhe on erinomainen herkullisen proteiinin lähde myös muille kuin treenaajille tai laihduttajille.

Tiedätkö, miksi proteiinijauheet naisille ovat niin hyödyllisiä? Vastaamme siihen pian. Tästä kirjoituksesta löytyy myös paras proteiinijauhe naisille, joka voi olla sinulle juuri se puuttuva palanen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kuinka paljon proteiinia nainen tarvitsee?

THL suosittelee 0,75 grammaa proteiinia painokiloa kohti päivässä (eli noin 50-60 grammaa), mutta useat viimeaikaiset tutkimukset, viittaavat siihen, että nämä proteiinisuositukset ovat liian alhaisia, etenkin jos olet erittäin aktiivinen.

Nämä vaihteluvälit ovat suuntaa-antavia, proteiinille ei ole suositeltua saantisuositusta. Proteiinin tarve vaihtelee sukupuolen, iän, kehotyypin ja aktiivisuustason mukaan

Miksi proteiini on niin tärkeää naisille?

Lihasmassan ja -voiman säilyttäminen on tärkeää yleisen terveydentilan, kroonisten sairauksien ehkäisyn ja päivittäisten toimintojen, kuten raskaiden esineiden nostamisen, kannalta.

Monet ihmiset puolestaan etsivät proteiinipitoisia aterioita, jotka auttavat heitä saavuttamaan kuntotavoitteensa. Erityisesti proteiinijauheet tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle. Lihakset koostuvat aminohapoista, jotka ovat proteiinin rakennusaineita

Proteiinijauhe voi auttaa kiireisiä naisia saavuttamaan proteiinitavoitteensa ilman, että heidän tarvitsee valmistella aterioita joka toinen ilta tai uhrata arvokkaita aamuyöunia.

Onko Proteiinijaheilla eroa?

Lyhyt vastaus on kyllä, ja merkittävästi. Esimerkiksi jos olet et siedä laktoosia, sinun kannattaa valita laktoositon proteiinijauhe. Jos taas pyrit noudattamaan vegaanista ruokavaliota, silloin paras valinta sinulle on vegaani proteiini.

Ole tietoinen piilosokerista, kuten jalostetuissa elintarvikkeissa ja mausteissa, sillä ne saattavat huomaamattomasti lisätä sokerin kokonaissaantia.

Paras proteiinijauhe naisille on Star Nutrition

Start Nutrition HERA80 on paras proteiinijauhe naisille, lyömätön hinta-laatu suhde, herkullinen maku ja voittamaton aminohappo profiili tekee tästä markkinoiden parhaan proteiinijauheen.

Tämä ei ainoastaan ole paras proteiniijauhe naisille, vaan se on paras proteiinijauhe lähes kaikille aktiivisille treenaajille!