Paras laktoositon proteiinijauhe 2021

Laktoositon proteiinijauhe

Laktoosi-intoleranssia esiintyy noin 68 prosentilla maailman väestöstä. Jos kuulut tähän väestönosaan, tavallinen proteiinijauhe ei välttämättä sovi sinulle.

Onneksi markkinoilla on tarjolla useampi laktoositon proteiinijauhe, joka maistuu hyvältä, eikä aiheuta negatiivisia sivuvaikutksia.

Kaikki laktoosittomat proteiinijauheet eivät kuitenkaan ole samanarvoisia.

Jatka lukemista, jos haluat löytää juuri sinulle parhaan laktoosittoman proteiinijauheen

Paras laktoositon proteiinijauhe 2021

Paras laktoositon proteiinijauhe juuri nyt on FAST HERA80. Tämä korkealaatuinen heraproteiini ei sisällä laktoosia, mutta edistää lihaskasvua ja lihasmassan ylläpitoa

FAST HERA 80 liukenee helposti eri nesteisiin, veteen tai vaikka laktoosittomaan maitoon.

Makuprofiililtaan FAST80 on vähemmän makea kuin pereinteiset proteiinijauheet. Tämä johtuu siitä, että se on makeutettu stevialla.

Mistä tietää, onko proteiinijauhe laktoositon?

On tärkeää lukea proteiinijauheen ainesosaluettelo ennen sen ostamista, jotta voit varmistaa, että se on laktoositon. Joidenkin jauheiden etiketissä on maininta, että ne ovat laktoosittomia.

Jos näin ei ole, tutki ainesosaluetteloa. Kun ostat laktoositonta heraproteiinijauhetta, varmista, että se on valmistettu heraproteiini-isolaatista heraproteiinitiivisteen sijaan.

Heraproteiinikonsentraatti on vähemmän prosessoitua kuin heraproteiini-isolaatti. Prosessin jälkeen se sisältää edelleen laktoosia sekä enemmän hiilihydraatteja ja rasvaa.

Onko laktoositon proteiinijauhe yhtä hyvä kuin muut proteiinijauheet?

Laktoositon proteiinijauhe voi olla yhtä hyvä kuin mikä tahansa muukin proteiiijauhe. Kysymys on lähinnä sen käyttötarkoituksesta.

Paras proteiinijauhe on yleensä valmistettu heraproteiinista, se siltää kaikki välttämättömät aminohapot. Laktoositon proteiinijauhe voidaan myös valmistaa herasta.

Mistä laktoositon proteiinijauhe valmistetaan?

Laktoositon proteiinijauhe voidaan valmistaa lähes mista tahansa proteiininlähteestä. Yleisimpiä vaihtoehtoja on laktoosittomat lähteet, kuten kananmunan valkuaiset tai sokerin pilkkominen tavallisesta heraproteiinista.

Onko laktoositon proteiinijauhe kallis?

Mitä tulee siihen, kuinka paljon laktoositon proteiinijauhe maksaa, kunkin tyypin hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka laadukkaan tuotteen haluat.

Tavallisesti laktoositon proteiinijauhe saattaa maksaa jopa kolme kertaa enemmän kuin tavallinen proteiinijauhe