Rahakkaimmat saavutukset suomalaisten pelaajien keskuudessa

  raha

  Aikaisemmin on saatettu puhua siitä, että suomalaiset ovat rallikansaa. Tämä kuvastaa hyvin sitä asiaa, joka monelle saattaa tulla ensimmäisenä mieleen suomalaisista.

  Se, että jaksaa kiinnostua rallista kertoo kansasta todella paljon. Tuntien kykkiminen pusikossa vain muutaman minuutin toiminnan näkemiseksi saattaa kuulostaa todella turhauttavalta hommalta.

  Tämä kuitenkin kertoo hyvin siitä Sisu:sta, jota jokaiselta suomalaiselta varmasti löytyy. Pitkätkään ajat eivät tunnu tylsiltä, koska kiikarin tähtäimessä siinä kauan haluttu päämäärä, eli voitto.

  Vaikka ralli ei niinkään enää ole nuorten harrastus, on siitä saatu kilpailuhenki ja osaaminen siirretty hienosti verkkopelien maailmaan.

  Alta voitkin katsoa muutaman sellaisen hauskan asian, joita suomalaiset pelaajat ovat saavuttaneet uransa aikana verkossa.

  Serral päihitti odotukset

  blizzcon

  Serral, eli tuttavallisemmin Joona Sotala on Starcraft 2 -videopeliä ammatikseen pelaava pelaaja. Hän on syntynyt maaliskuussa 1998, ja on yksi parhaiten menestyneitä pelaajia koskaan.

  Häntä voisi siis käytännössä verrata videopelaamisen Messiin tai Ronaldoon. Vaikka Starcraftissa ei liikukaan aivan yhtä paljoa rahaa kuin jalkapallossa, on hän uransa aikanut kerinnyt nappaamaan lähes miljoonan dollarin edestä palkintoja.

  Juuri nyt hän on joulukuussa 2021 toiseksi eniten Starcraft 2 -pelistä tienannut pelaaja koko maailmassa. Hän on vain 3000 dollarin päässä juuri nyt kärkipaikkaa pitävästä Maru:sta.

  Serral on uransa aikanut saavuttanut useita loistavia palkintoja, joista parhaimpana voidaan pitää Blizzcon 2018 voittoa. Hän oli ensimmäinen ei-korealainen pelaaja, joka onnistui voittamaan käytännössä maailman mestaruuden pelin 20 vuoden historian aikana.

  Suurin voitto kolikkopelistä

  Tiesitkö, että aikanaan suurin koskaan saavutettu voitto kolikkopelistä on osunut pelaajalle, joka on kotoisin Suomesta?

  Tämä onnekas pelaaja onnistui nappaamaan itselleen 17,8 miljoonan euron voiton suositusta Mega Moolah -pelistä vaivaisella 25 sentin panoksella.

  Vaikka tämä voitto tapahtuikin jo vuonna 2013, vain kolme pelaajaa on onnistunut nappaamaan suuremman voiton kyseisen pyöräytyksen jälkeen.

  Onneksi uudet pikakasinot kuitenkin julkaisevat pelejä nopealla syötöllä, joten kenties kohta saamme oikeutetusti suurimman voiton tittelin kolikkopelistä takaisin rakkaaseen kotimaahamme.

  Kaksinkertaiset OG-mestarit putsasivat potin

  Topias Taavitsainen sekä Jesse Vainikka ovat kiistatta tulokuninkaita kun ottaa huomioon sen, että kuinka paljon he ovat uransa aikana kerinneet tienaamaan.

  Käytännössä kaikki alkoi siitä, kun Vainikka päätti värvätä Taavitsaisen osaksi OG:n Dota 2 -joukkuetta. Kyseinen joukkue päätyi voittamaan yhdessä kaksi perättäistä maailman mestaruutta, eli Dota 2 The International -pokaalia.

  Yhteensä heille on kertynyt varsin mukavasti voittoja pelaamisen parista. Taavitsainen on uransa aikana voittanut reilut 5,6 miljoonaa dollaria, kun taas Vainikka on kuitannut hieman yli 6,4 miljoonaa dollaria.

  Näistä voitoista he ovat saavuttaneet yhdessä The Internationalista lähes 5 miljoonan dollarin potit mieheen. Loput koostuvat pienemmistä turnauksista, joita JerAx on pelannut huomattavasti Topsonia kauemmin.