Parhaat uudet pelit jouluun 2021

  Jokainen meistä varmasti tietää sen tunteen, kun pukinkonttiin pitäisi löytää vielä yksi uusi peli lahjoitettavaksi. Tai kenties olet juuri nyt etsimässä tekemistä tulevien lomien ajaksi.

  Yleensä pyhät onkin hyvä idea käyttää siihen, että kokeilee jotain uutta. Myös joulukuu itsessään on loistavaa aikaa, koska yleensä vuoden lopussa eri yhtiöt julkaisevat paljon uusia pelejä.

  Jotta homma ei menisi liian vaikeaksi, olemme keränneet tehän listan uusista peleistä niiden pelipaikan mukaan. Voit siis kätevästi valita esimerkiksi uuden pelin joko selaimeen tai konsolille.

  Parhaat valinnat Playstationille

  Viime vuonna yhä useampi peleistä kiinnostunut henkilö on saanut varmasti hankittuaan itselleen uuden Play Station 5 -konsolin. Kyseessä on Sonyn julkaisema uusin Playstation -konsoli.

  Vaikka kyseinen konsoli olikin vielä vuosi sitten käytännössä mahdoton saada, on kyseistä konsolia juuri nyt tarjolla onneksi lähes joka kaupassa. Valikoima saattaa kuitenkin pian käydä vähiin, koska joulu lähestyy erittäin kovaa vauhtia.

  Jos haluat ostaa uusia pelejä tälle konsolille, kannattaa sinun kokeilla ainakin seuraavia pelejä:

  • Among Us – Julkaistaan konsolille 14. Joulukuuta
  • Five Nights at Freddy’s Security Breach – Julkaistaan 16. Joulukuuta
  • Life is Strange Remastered Collection – Julkaistaan 2. Tammikuuta

  Parhaat valinnat selaimeen

  Jos sinulla taas ei juuri nyt ole saatavilla uutta ja täynnä tehoa olevaa konsolia, voivat selaimessa toimivat pelit olla loistava valinta juuri sinulle.

  Näihin peleihin et tule tarvitsemaan tuhansien eurojen tietokonetta tai kaupasta ostettavaa konsolia. Sinulta löytyy todennäköisesti juuri nyt taskustasi laite, jonka avulla voit pelata näitä selaimeen pohjautuvia pelejä.

  Selainpelit ovat saatavilla tätä nykyä lähes kaikille uusille älypuhelimille. Siksi voitkin kokeilla esimerkiksi sellaisia pelejä, joita uudet nettikasinot tarjoavat pelaajilleen joulukuussa 2021.

  Etenkin vanhoista klassikoista luodut jouluun sijoittuvat versiot kuten Moon Princess: Christmas Kingdom ovat loistavia pelejä valittavaksi joulun pyhille sekä lomille tylsyyttä tuhoamaan.

  Parhaat valinnat tietokoneelle

  halo

  Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä asiana on hyvä tarkistaa se, että mitä pelejä onkaan tarjolla tietokonetta käyttäville lukijoillemme joulukuussa 2021. Tunnetusti jokainen meistä ei aivan joka joulu jaksa pelata Skyrimiä uudestaan läpi uudella hahmolla, siksi onkin loistava idea etsiä jotain uutta tekemistä.

  Jokaiselle vuosia pelanneelle on varmasti tullut tutuksi Halo-pelisarja ja sen luomat tarinat. Juuri nyt sen uusin osa Halo Infinite ollaan tuomassa tietokoneelle sekä Xbox -konsoleille. Julkaisu tulee tapahtumaan 8. Joulukuuta 2021.

  Firegirl: Hack ‘n Splash Rescue on toinen loistava peli joka tullaan julkaisemaan 14. Joulukuuta 2021. Jos et halua aivan yhtä räjähtelevää menoa kuin Halo tarjoaa, on tämä varmasti parempi valinta sinulle.